Treningskveld med FK Toten

Postet av Lena IF den 20. Jun 2021

Imponerende innsats under den årlige treningskvelden på stadion sammen med FK Toten!

I overkant av 100 spillere på forskjellige lag lot seg trene av instruktører fra FK Toten på vår årlige happening på Lena stadion. Her var det spillere fra 7 til 14 år, og det var ingenting å utsette på den gode innsatsen. Det var også en egen samling for klubbens keepere. Takk til FK Toten for gode treningstips og engasjementet til instruktørene denne kvelden. Etter økta var det 2 seriekamper med henholdsvis J12 og G12 som gav en flott avslutning på dagen!

 


Gjennomført årsmøte og klubboppdatering våren 2021

Postet av Lena IF den 16. Apr 2021

Hei alle medlemmer og supportere!

Det er på sin plass med en liten oppdatering fra klubben.

Klubbens årsmøte ble gjennomført etter Lena Idrettsforenings lover og vedtekter den 10.mars 2021. Etter avholdt valg og innmeldte saker så er klubbens nåværende styret å finne ved å følge denne linken:

http://www.lenaif.no/p/8532/styret

Håvard Lundby har overtatt vervet som leder anlegg og vi ønsker han velkommen. Det er fint å kunne benytte anledningen til å takke av styremedlem Svend Åge Holte som har lagt ned en formidabel innsats for klubben over mange år og kan overlate stafettpinnen med god samvittighet videre. Han er med oss videre som medlem i anleggskomiteen og vil fortsatt være en god ressurs for Lena Idrettsforening.

Funksjonen "kasserer" er besluttet å ikke lenger være et styremedlem i Lena IF og Annette Rognerud takkes derfor også av etter 4 år. Annette har for klubben vært en pådriver for digitalisering og oppdatering av klubbens økonomistyring. Hun har gjennom diverse anleggsprosjekt de siste år hatt god kontroll på bilagsflyten i klubben, samt ajourføring av medlemsregisteret og utsendelse av treningsavgifter. Vi er glad for at Annette fortsatt er med oss i huskomiteen og hun har ansvaret for utbetaling av dommerregninger kommende år.

Sportshytta er som kjent under oppussing og det er utvendig fasade som blir utbedret først. Med god bistand fra Gjøvik Videregående har rekkverket på balkongen blitt oppgradert og er nå i henhold til dagens krav. Det har blitt montert varmepumper både i klubblokalet og i leiligheten. Det neste som står for tur er oppgradering i garderobene nede og videre 2 x dusjrom. Sportshytta trenger også litt stell og vedlikehold akkurat som uteanlegget så det er viktig for klubben at vedlikeholdsbehovet ikke blir for omfattende, men utføres regelmessig. Ønsker på takke for gaven vi fikk fra Totenbankens gavefond i 2020 til arbeidet med å rehabilitere garderobene. Det er kjærkomne midler til klubbens aktivitet og drift!

Eller så våres det ute på stadion og vi håper alle på at seriespillet i fotball kan starte for de yngste snart. Treningene er godt i gang på kunstgraset og flere lag ser ut til å stortrives i vårsola!

Ønsker dere alle en flott vår og forsommer!


Oppdatert koronainformasjon per 19.mars 2021

Postet av Lena IF den 20. Mar 2021

Nye smittevernstiltak i kommunen 19/3- 11/4-2021
Hei kjære medlemmer i Lena IF!

Etter innføring av lokale smittevernstiltak så blir treningshverdagen noe endret, men ikke vesentlig i forhold til hva vi er vant med.

Kort oppsummert slik: 
Treningshverdagen: 
-Ingen treningskamper eller ordinære kamper 
- Barn og unge under 20 år kan trene som normalt i faste treningsgrupper 
- Krav om munnbind innendørs hvis 1 meters avstand ikke kan holdes.  unntak om bruk av munnbind:   
 - barn under 12 år  
 - medisinske årsaker   
 - andre årsaker (personer under 20 år som trener innendørs)
Meldingen fra kommunen er at vi skal være forberedt på endringer og 
tilpasninger. 

Vi om at antallet voksne tilstede rundt lag begrenses og at trenere bruker munnbind innendørs hvis 1 meters avstand ikke kan opprettholdes. Fortsett ellers tilnærmet som før med treninger både for egne lag og samarbeidslag. Ta kontakt med sportslige ledere  eller meg hvis dere 
lurer på noe.

Hilsen Stian Evenrud Kobberstad 91173946 (Leder)

Se også:
regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-koronasituasjonen/tiltaksniva-ved-lokale-smitteutbrudd/id2831989Påminnelse om årsmøte i Lena Idrettsforening - dokumenter ligger på hjemmesiden

Postet av Lena IF den 3. Feb 2021

Til medlemmene i Lena Idrettsforening

Lena 3. februar 2021

Innkalling til årsmøte i Lena Idrettsforening 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Lena Idrettsforening

Årsmøtet avholdes onsdag 10. mars 2021 kl. 20.00:

  • Oppmøte i klubbhytta på Lena Stadion
  • På Teams via link offentliggjøres sammen med dokumenter en uke før årsmøtet.

Grunnet hensyn til smittevern ber styret om at all påmelding til årsmøte enten ved fysisk oppmøte eller via Teams kommer til:

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest onsdag 24.februar 2021 til:

  •   post@lenaif.no 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på  idrettslagets hjemmeside www.lenaif.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Lena Idrettsforening i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Lena Idrettsforening. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Lena Idrettsforenings lov.

Velkommen!

-Styret-1 Kommentar