Ingen Europris-Cup denne våren

Postet av Lena IF den 13. Apr 2015

Ingen Europris- Cup denne våren

Styret har med tungt hjerte besluttet å avlyse årets Europris- Cup- arrangement. Dette skyldes for dårlig dekning på for mange aldersgrupper, noe som vil føre til at vi ikke kan gi det sportslige tilbudet som vi mener kreves. Dette er veldig synd, da dette har vært en årlig tradisjon i mer enn 20 år.

Vi må innse at vi konkurrerer mot stadig flere arrangement på vårparten innenfor både håndball, fotball og andre idrettslige og kulturelle aktiviteter. Kanskje ser ikke lagene på cupen som en naturlig åpning av fotballsesongen lenger, da det drives med fotball over en større del av året enn for bare noen få år siden. Uansett er dette veldig kjedelig.

Vi ser også en annen problemstilling, nemlig at lag slår seg sammen. Dette skaper blant annet en situasjon som for eksempel at en klubb melder på fire lag i samme klasse. Tidligere kunne dette vært fire lag fra ulike klubber. Dette er bare ett eksempel, men det viser noe av utfordringen vi har når nedslagsfeltet ikke er større enn det er. Vi er ikke alene om å oppleve dette. Denne helga skulle gutter 2006 i håndball spille turnering på Raufoss. Laget ble trukket, da en erfarte at man fikk kun to kamper, begge mot samme lag. Det er ikke morsomt å presentere opplegg som preges av dette, og da har styret i Lena IF vedtatt at det er bedre å avlyse, enn å føle at en har gjennomført et arrangement som ble litt ”klamt”, og som kanskje ville gjort det enda vanskeligere å prøve på nytt.

Styret i Lena IF tar gjerne imot tanker og meninger rundet dette, og om vi kan gjøre konkrete grep for at vi igjen kan arrangere en turnering. Meninger og forslag kan sendes til erlandaamodt@hotmail.com, og vil bli behandlet som styresaker.

Det er lagt ned veldig mye godt arbeid på treningssiden i fotball i vinter. Nå nærmer det seg seriestart. Vi ønsker trenere, spillere, lagledere og foresatte lykke til med årets sesong! Vi ser fram til mye fotballmoro i mange måneder framover! Men før serien begynner: Husk dugnad lørdag 25. april kl. 10:30På vegne av styret i Lena IF

Erland Aamodt

89 Kommentarer

Vårcup 2015

Postet av Lena IF den 9. Feb 2015

Invitasjoner er nå sendt ut, åpent for alle lag å melde seg på!

Mer info her