Håndallutvalget 2011/2012

Postet av Lena IF den 21. Sep 2009

Leder: Merete Godard, tlf 957 97 303

Medlem: Tove Enger, tlf 901 35 715

Medlem: Ranveig Westby, tlf 990 35 080

Medlem: Arnt Ivar Holmstad, tlf 977 79 782

Medlem: Håvard Saur, tlf 481 94 957

Medlem: Maren Taralrud, tlf 959 02 711

Medlem: Bente N. Holte, tlf 414 76 907
LENA IF - HISTORIKK OG FAKTA

Postet av Lena IF den 12. Jun 2009

Velkommen til Lena IF’s Web-side

Lena Idrettsforening ble grunnlagt i 1907 og eier et stort idrettsanlegg ca. 1 km sør for Lena sentrum. Anlegget ligger idyllisk til ved Lena-elva i et mangfoldig kulturlandskap med deler av den historiske ”viking-leden” via en verneverdig steinbro som adkomstsvei.

Selve anlegget består av 2 store gressbaner, friidrettsanlegg og en flombelyst gruslagt treningsbane. I tillegg er en ny gressbane under opparbeiding og forventes tatt i bruk sesongen 2010.

Et stort klubbhus i 4 plan med hele 6 garderobe/dusjanlegg, festsal, kjøkken og vaktmesterleilighet gir forutsetninger for stort aktivitetsnivå året rundt. Festsalen er for tiden ominnredet og Håjen barnehage er leietaker til nye Lena barnehage er i drift.

Klubben tilbyr i dag aktiviteter innen fotball, håndball, friidrett, allidrett, mosjon og idrettsmerkeprøving. I tillegg har klubben eierinteresser i Totenhallene AS og Lena kunstgressbane som ble offisielt åpnet i oktober 2008.

Klubben har også hatt tradisjoner innen langrenn, hopp og sykling. Disse aktivitetene ble etter hvert skilt ut til henholdsvis Østre Toten skilag og Raufoss sykkelklubb.

Lena Idrettsforening er i dag hovedsakelig en barneidrettsklubb for barn fra 6 til 15 år innen konkurranseidrett men gir tilbud til alle aldersgrupper mht. trim og mosjon.

Innen fotball er Lena IF sammen med Skreia IL moderklubber til overbygningsklubben FK Toten. Spillere rekrutteres til FK Toten etter endt smågutt-/jentespill i 14/15-årsalderen. På samme måte er håndballen organisert slik at Lena IF sammen med KSH-73 og Viken Ballklubb er moderklubber til overbygningsklubben Toten HK.

Det er høyt aktivitetsnivå i de lavere aldersklasser og det spilles håndball i Totenhallen høst og vintersesongen.

Lena IF har i dag ca. 200 aktive medlemmer i alderen 5 til 16 år. I tillegg kommer unge og voksne som utøver idrettsmerkeprøving og mosjon sommeren gjennom.

Idrettslaget er i dag gjeldfri og har et godt tillitsmannsapparat med godt over 50 frivillige i de forskjellige verv.
Grasrotandel fra Norsk Tipping

Postet av Lena IF den 18. Jan 2009

Fra 1. mars 2009 får alle som spiller Norsk Tipping spill mulighet til å velge et idrettslag eller forening som skal få inntil 5 prosent av spilleinnsatsen. Dette er en god mulighet for idrettslagene til å skaffe seg noen ekstra midler til aktivitet. Gjennom å registrere tippekortet ditt med Lena Idrettsforening er du med og støtter ditt idrettslag. Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer og andre til å registrere seg!

Gi beskjed til komisjonær når du tipper at du vil at din grasrot andel skal gå til Lena Idrettsforening. Eller oppgi org.nr. 983 595 286.

 

 

Grasrotandelen logo

LENA IDRETTSFORENING

Organisasjonsnummer: 983595286
Strekkode
32774983595286


For å lagre strekkoden på din pc, høyreklikk på strekkoden og velg "lagre som". Trykk deretter LAGRE.

Vil du gi din støtte til LENA IDRETTSFORENING?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i LENA IDRETTSFORENING!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 983595286 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!