Kamp- og dommeroppsett til Fotballens dag 7.sept

Postet av Lena IF den 4. Sep 2019

Her finner dere lørdagens kamp- og dommeroppsett.  Husk å sjekke om og når du skal dømme og gi beskjed om noe er feil på SMS  til 95161813. Dommeroppsett Fotballens dag 7.sept v2.pdf
FOTBALLENS DAG LØRDAG 7.SEPT PÅ LENAPLASSEN

Postet av Lena IF den 31. Aug 2019

Her finner dere program for dagen. Kampoppsettet er på plass om få dager - med tilhørende dommeroppsett. Her finner du Dugnadsliste fotballens dag 7.ept.pdf
ALLIDRETT for 5-åringene

Postet av Lena IF den 19. Aug 2019

Allidrett trener torsdager kl 17:30 på Lenaplassen. Program kommer snart.

Kontaktperson for treningene er Espen Staven tlf 95270010
Dommeroppsett høst 2019

Postet av Lena IF den 9. Aug 2019

HUSK Å GI GODE DOMMEROPPLEVELSER!

  1. Dommerhonorarer utbetales fra kiosken. Skjema ligger i kiosken og skal signeres av dommer og lagleder ved utbetaling.
  2. Lagledere skal være dommerens lagspillere
  3. Dommerfløyte og klubbdommer T-skjorte deles ut i kiosk første gang de dømmer.
  4. Hvis dommeroppsett kolliderer med egen kamp så gi tilbakemelding på sms til tlf 95161813. Dommerjobb prioriteres foran egen trening.

Ønsker alle en riktig fin fotballhøst! Dommeroppsett høst 2019 v4.pdf
FK Toten fotballskole

Postet av Lena IF den 28. Jun 2019

FK Toten arrangerer fotballskole for alle gutter og jenter født mellom 2004 og 2009. 

Bli med!!! 
ALLIDRETT OPPSTART TORSDAG 23.MAI

Postet av Lena IF den 18. Mai 2019

Lena IF ønsker velkommen til allidrett for alle fra det året man fyller 5år. Fokus er lek, mestring og å få prøve mange forskjellige idretter gjennom hele året.
BYTTEDAG OG VÅRDUGNAD 6.MAI

Postet av Lena IF den 1. Mai 2019

Her kan du velge om du ønsker å gi utstyret til klubben, eller om du ønsker å selge det selv. Velger du å gi bort utstyret til klubben selger vi det for deg, og klubben får inntektene. Ønsker du å selge selv får du inntekten selv.  Lena IF_ByttedagVårdugna 2019 A5.pdf                                                  
KLUBBDOMMER KURS 10.APRIL

Postet av Lena IF den 18. Mar 2019

Det blir klubbdommerkurs i Totenhallen onsdag 10.april kl 18:00.

For å være klubbdommer må du være født i 2008 eller tidligere. Vi håper også at dere som var klubbdommere i fjor ønsker å fortsette. Kurset må tas hvert år.

Vi oppfordrer alle dere som er trenere/lagledere til å delta på kurset slik at dere får samme "utdanning" som klubbdommerne de skal veilede.

Meld deg på til din trener/lagleder eller direkte til dommeransvarlig på sms til tlf 95161813 med fullt navn og alder.


Fair Play hilsen

Dommeransvarlig, Per Andreas Nesheim-Hauge
Bli medlem i Lena IF?

Postet av Lena IF den 23. Feb 2019

Lena IF er en klubb for barneidrett hvor det er aktiviteter for alle med fokus på idrettsglede. Vi tilbyr; allidrett, håndball og fotball.

Alle som ønsker å delta i aktivitet eller har verv i klubben MÅ være medlem.

Innmelding: send e-post med navn, adresse, fødselsdato og telefonnr til post@lenaif.no

Medlemskontigent kr 250,-

Treningsavgifter:

  • 6-åringer kr 800,-/år (allidrett betaler ikke treningsavgift første 6md)
  • Fotball: 7-10år kr 1000,-/år
  • Fotball: 11-12år kr 1200,-/år
  • Håndball: 7-9år kr 800,-/år
  • Håndball: 10-12år kr 1200,-/år

Aktive som deltar i organisert trening og konkurranser betaler treningsavgift. Treningsavgiften inkluderer også idrettsforsikring, som alle som spiller kamper er pålagt å tegne. Treningsavgift må derfor være betalt før spillerne kan delta i kamper. 

Utstyrsavtale med Sport1 Toresen på Lena. Her får medlemmer av Lena IF rabatt på sportsutstyr.
TIL ALLE FORELDRE OG FORESATTE I LENA IF

Postet av Lena IF den 12. Feb 2019

Vi har tatt fatt på et nytt kalenderår og med det følger prosessen frem mot årsmøte i Lena IF fredag 15. Mars. I Lena er vi så heldige å mange ivrige foreldre og foresatte som stiller opp og tar på seg ulike verv. Uten dette engasjementet ville vi ikke hatt en klubb hvor ungene våre kan drive ulike aktiviteter året igjennom! En stor takk til alle dere!  Til alle foreldre og foresatte i Lena IF.pdf                               

Vi er også heldig stilt med at mange tar på seg disse vervene år etter år, men for at vi skal kunne være en levende, engasjert og offensiv klubb trenger vi alltid noe nye tanker, og med det nye folk inn i de ulike verven. Vi har verv med ulik arbeidsmengde og har du en time eller to i uka som du kunne tenke deg å bruke for at egne barn og dine barns venner skal ha et tilbud finnes det alltid et verv!       

Styret består av følgende verv:                   

leder, nestleder, økonomileder, kasserer, styremedlem marked, sekretær, sportslig leder fotball, sportslig leder håndball, leder allidrett/ barneidrett, anleggsleder og varamedlem. I forbindelse med gjennomføring av årsmøtet trengs også følgende verv: Tre medlemmer og et varamedlem i valgkomiteen, samt to revisorer.                 

Vi har i tillegg fotballgruppe, håndballgruppe, anleggskomite og sportshyttekomite hvor en kan bidra i større eller mindre grad. 

Tenker du nå; ”ja det kunne jeg tenkt meg!”? Ta kontakt med en av medlemmene i valgkomiteen, eller leder i Lena IF, Stian Kobberstad, for å høre mer om hva vi trenger akkurat deg til! Vi har mange verv som skal fylles, og vi trenger akkurat deg!


Sportslig hilsen

valgkomiteen i Lena IF:  Gunn Marit Gran, 97673761/ gunnmarit@hotmail.com Magnar Engen, 97518780/ magnar.engen@gmail.com Nina Svellet, 97776522/ n-svell@online.no        

Leder Lena IF: Stian Kobberstad, 91173946/ post@lenaif.no 

                                   

Saksliste til årsmøte i Lena IF

Postet av Lena IF den 19. Jan 2019

Saksliste årsmøte15.mars 2019.pdf

Lena IF innkaller til årsmøte fredag 15.mars kl 18:00 på Klubbhytta på Lenaplassen. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes til styret på e-post: post@lenaif.no innen 1.mars. Innkalling og saksliste legges ut på hjemmesiden og fb 1.mars. Innkalling sendes også alle medlemmer på e-post via MinIdrett.

Velkommen til årsmøtet!

-styret
Kjøp Totenspillet her!

Postet av Lena IF den 19. Jan 2019

Lena IF selger Totenspillet for kr 450,-. Bli med og støtt klubben samtidig som du har det moro:) Kjøp opp bedrifter på Kapp, Skreia osv.. Gå på en smell når du sykler Toten Rundt;) Les kommentarer fra Urbane Totninger på spørsmålskortene. Dette er et spill for hele familien!

Spillet selges av alle lag i Lena IF. Eller du kan ta kontakt med Morten på telefon/sms: 95999143 for å kjøpe.