Gjennomført årsmøte og klubboppdatering våren 2021

Postet av Lena IF den 16. Apr 2021

Hei alle medlemmer og supportere!

Det er på sin plass med en liten oppdatering fra klubben.

Klubbens årsmøte ble gjennomført etter Lena Idrettsforenings lover og vedtekter den 10.mars 2021. Etter avholdt valg og innmeldte saker så er klubbens nåværende styret å finne ved å følge denne linken:

http://www.lenaif.no/p/8532/styret

Håvard Lundby har overtatt vervet som leder anlegg og vi ønsker han velkommen. Det er fint å kunne benytte anledningen til å takke av styremedlem Svend Åge Holte som har lagt ned en formidabel innsats for klubben over mange år og kan overlate stafettpinnen med god samvittighet videre. Han er med oss videre som medlem i anleggskomiteen og vil fortsatt være en god ressurs for Lena Idrettsforening.

Funksjonen "kasserer" er besluttet å ikke lenger være et styremedlem i Lena IF og Annette Rognerud takkes derfor også av etter 4 år. Annette har for klubben vært en pådriver for digitalisering og oppdatering av klubbens økonomistyring. Hun har gjennom diverse anleggsprosjekt de siste år hatt god kontroll på bilagsflyten i klubben, samt ajourføring av medlemsregisteret og utsendelse av treningsavgifter. Vi er glad for at Annette fortsatt er med oss i huskomiteen og hun har ansvaret for utbetaling av dommerregninger kommende år.

Sportshytta er som kjent under oppussing og det er utvendig fasade som blir utbedret først. Med god bistand fra Gjøvik Videregående har rekkverket på balkongen blitt oppgradert og er nå i henhold til dagens krav. Det har blitt montert varmepumper både i klubblokalet og i leiligheten. Det neste som står for tur er oppgradering i garderobene nede og videre 2 x dusjrom. Sportshytta trenger også litt stell og vedlikehold akkurat som uteanlegget så det er viktig for klubben at vedlikeholdsbehovet ikke blir for omfattende, men utføres regelmessig. Ønsker på takke for gaven vi fikk fra Totenbankens gavefond i 2020 til arbeidet med å rehabilitere garderobene. Det er kjærkomne midler til klubbens aktivitet og drift!

Eller så våres det ute på stadion og vi håper alle på at seriespillet i fotball kan starte for de yngste snart. Treningene er godt i gang på kunstgraset og flere lag ser ut til å stortrives i vårsola!

Ønsker dere alle en flott vår og forsommer!

Info treningsavgifter håndball 20/21

Postet av Lena IF den 26. Nov 2020

Håndballsesongen 20/21 er så langt noe preget av covid 19, men våre lag er i gang med aktivitet. Her kommer info knyttet til treningsavgift for våre aktive håndballspillere. 
Alle aktive må ha et gyldig medlemskap i Lena IF. Medlemskapet følger kalenderåret og de aller fleste aktive i håndball har betalt sitt medlemskap for 2020 allerede. De som ikke har betalt dette vil få dette som egen faktura. 
Et enkeltmedlemskap koster kr 250. Vi minner om at alle med verv i klubben i form av å sitte i styret, være trener, lagleder eller sitte i komite skal være medlem av klubben i henhold til klubbens organisasjonsplan. I tillegg håper vi jo at flest mulig foreldre ønsker å være medlem i Lena IF. Du har ett medlemskap i klubben, men kan selvsagt ha tilhørighet i flere ulike grener (f.eks håndball og fotball). 
For håndball legges det opp til en deling av treningsavgift. En del før og en del etter nyttår. Treningsavgiften har fått benevnelsen Treningsavgift høsten 2020
Første del av treningsavgift skal betales innen 3 desember sammen med medlemskap for de som ikke har betalt dette tidligere. Andre del av treningsavgift skal betales innen 14 februar. Merk at del 2 ikke vil vil bli fakturert før 01.02.2021. Dette vil også gjelde medlemskap for 2021. 
Mvh 
Styret i Lena IF
Kamp- og dommeroppsett til Fotballens dag 7.sept

Postet av Lena IF den 4. Sep 2019

Her finner dere lørdagens kamp- og dommeroppsett.  Husk å sjekke om og når du skal dømme og gi beskjed om noe er feil på SMS  til 95161813. Dommeroppsett Fotballens dag 7.sept v2.pdfBasistrening

Postet av Lena IF den 9. Mai 2016

  • Vi ønsker å tilby våre fotballspillende medlemmer litt ekstra trening med fokus på basisferdigheter. Hver fredag kl. 17-18.30 fremover kommer vi til å kjøre ei økt på Lenaplassen hvor alle som har lyst kan komme å trene på pasninger, headinger, mottak, medtak, spilløkter på tvers av alderstrinn osv..... Er det noen voksne/trenere/lagledere eller andre som har lyst til å bidra på disse øktene er det bare å møte opp. Vi prøver nå noen ganger for å se an interessen før vi lager et spesielt opplegg.


Kampvert

Postet av Lena IF den 1. Mai 2016

Alle lag skal nå ha fått utdelt vester til kampvertene.

I linken under står det litt om hva en kampvert skal bidra med, det kan være greit for lagene å ha en rutine på dette og finne noen som kan ta på seg rollen. Dette er viktig for å hjelpe motstanderne som ankommer Lenaplassen med å finne seg til rette.

http://www.fotball.no/nff/Fair-Play/2014/Kampvert/