Referat fra foreldremøte 30. april på Plassen

Postet av Lena IF den 30. Apr 2013

Mange møtte opp på årets første utendørstrening for Jenter 9. Her kommer en kort oppsummering av informasjon som ble gitt på foreldremøtet.

Informasjon: I år kommer det meste av informasjon til foreldrene til å bli distribuert på e-post og via hjemmsida til Lena IF. Vi bruker sms ved behov, men ber om at foreldrene følger med på e-post og besøker hjemmesida når de vil finne informasjon om kamper, treninger og cuper. Ellers nås lagledelsen på følgende telefonnr: Aslak-41045957, Erland-95977419, Anders-91127447

Treninger: Trening og kamp skifter mellom tirsdag og torsdag. Treninger starter 18.30, og holdes på Lena stadion. Aslak glemte å ta opp dette på foreldremøtet, men vi oppfordrer alle til å kle godt på seg. Lena stadion er ikke kjent for å holde på varmerekorder i mai, og det blåser nærmest konstant. Vanter og ørevarmer er ikke for varmt på lenge ennå!!!

Kamper: Foreløpig terminliste ble delt ut. På grunn av diverse spilleøvelser på torsdag flytter vi hjemmekampene til tirsdager så langt det lar seg gjøre. Kampstart på alle hjemmekamper er 18.30. Oppmøte er 18.00.  Det organiseres ikke samkjøring til bortekamper, men vi oppfordrer alle til å ta med familien på alle kamper, også bortekamper. Dersom det er vanskelig å kjøre fikser laglederne dette, ta kontakt. HUSK: Det er viktig at alle spillerne er klare med sko, strømper og leggskinn til oppvarming 20 min før kamp. Vi fordeler spilletid så likt som mulig mellom spillerne. Vi har ingen faste lagoppstillinger og alle som ønsker det får stå i mål.

Cuper: Søndre Land 8.-9. juni alle undersøker om de har anledning til å være med, gi beskjed til Aslak. Vi vurderer å melde på to lag - frist er 15. mai.  Foreløpig har vi ikke fått plass på Faabergturneringa. Vi avventer tilbakemelding før vi evt melder oss på en annen turnering i august.

Høstsesongen: Skreia har tatt kontakt med forespørsel om å samarbeide om ett lag for J2005. Dette vurderes i vår, eventuelt ser vi på muligheten for å melde på to lag til høstsesongen.

Takk for møtet! Aslak


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.