Gjennomført årsmøte og klubboppdatering våren 2021

Postet av Lena IF den 16. Apr 2021

Hei alle medlemmer og supportere!

Det er på sin plass med en liten oppdatering fra klubben.

Klubbens årsmøte ble gjennomført etter Lena Idrettsforenings lover og vedtekter den 10.mars 2021. Etter avholdt valg og innmeldte saker så er klubbens nåværende styret å finne ved å følge denne linken:

http://www.lenaif.no/p/8532/styret

Håvard Lundby har overtatt vervet som leder anlegg og vi ønsker han velkommen. Det er fint å kunne benytte anledningen til å takke av styremedlem Svend Åge Holte som har lagt ned en formidabel innsats for klubben over mange år og kan overlate stafettpinnen med god samvittighet videre. Han er med oss videre som medlem i anleggskomiteen og vil fortsatt være en god ressurs for Lena Idrettsforening.

Funksjonen "kasserer" er besluttet å ikke lenger være et styremedlem i Lena IF og Annette Rognerud takkes derfor også av etter 4 år. Annette har for klubben vært en pådriver for digitalisering og oppdatering av klubbens økonomistyring. Hun har gjennom diverse anleggsprosjekt de siste år hatt god kontroll på bilagsflyten i klubben, samt ajourføring av medlemsregisteret og utsendelse av treningsavgifter. Vi er glad for at Annette fortsatt er med oss i huskomiteen og hun har ansvaret for utbetaling av dommerregninger kommende år.

Sportshytta er som kjent under oppussing og det er utvendig fasade som blir utbedret først. Med god bistand fra Gjøvik Videregående har rekkverket på balkongen blitt oppgradert og er nå i henhold til dagens krav. Det har blitt montert varmepumper både i klubblokalet og i leiligheten. Det neste som står for tur er oppgradering i garderobene nede og videre 2 x dusjrom. Sportshytta trenger også litt stell og vedlikehold akkurat som uteanlegget så det er viktig for klubben at vedlikeholdsbehovet ikke blir for omfattende, men utføres regelmessig. Ønsker på takke for gaven vi fikk fra Totenbankens gavefond i 2020 til arbeidet med å rehabilitere garderobene. Det er kjærkomne midler til klubbens aktivitet og drift!

Eller så våres det ute på stadion og vi håper alle på at seriespillet i fotball kan starte for de yngste snart. Treningene er godt i gang på kunstgraset og flere lag ser ut til å stortrives i vårsola!

Ønsker dere alle en flott vår og forsommer!
Kommentarer

— Guest