TIL ALLE FORELDRE OG FORESATTE I LENA IF

Postet av Lena IF den 12. Feb 2019

Vi har tatt fatt på et nytt kalenderår og med det følger prosessen frem mot årsmøte i Lena IF fredag 15. Mars. I Lena er vi så heldige å mange ivrige foreldre og foresatte som stiller opp og tar på seg ulike verv. Uten dette engasjementet ville vi ikke hatt en klubb hvor ungene våre kan drive ulike aktiviteter året igjennom! En stor takk til alle dere!  Til alle foreldre og foresatte i Lena IF.pdf                               

Vi er også heldig stilt med at mange tar på seg disse vervene år etter år, men for at vi skal kunne være en levende, engasjert og offensiv klubb trenger vi alltid noe nye tanker, og med det nye folk inn i de ulike verven. Vi har verv med ulik arbeidsmengde og har du en time eller to i uka som du kunne tenke deg å bruke for at egne barn og dine barns venner skal ha et tilbud finnes det alltid et verv!       

Styret består av følgende verv:                   

leder, nestleder, økonomileder, kasserer, styremedlem marked, sekretær, sportslig leder fotball, sportslig leder håndball, leder allidrett/ barneidrett, anleggsleder og varamedlem. I forbindelse med gjennomføring av årsmøtet trengs også følgende verv: Tre medlemmer og et varamedlem i valgkomiteen, samt to revisorer.                 

Vi har i tillegg fotballgruppe, håndballgruppe, anleggskomite og sportshyttekomite hvor en kan bidra i større eller mindre grad. 

Tenker du nå; ”ja det kunne jeg tenkt meg!”? Ta kontakt med en av medlemmene i valgkomiteen, eller leder i Lena IF, Stian Kobberstad, for å høre mer om hva vi trenger akkurat deg til! Vi har mange verv som skal fylles, og vi trenger akkurat deg!


Sportslig hilsen

valgkomiteen i Lena IF:  Gunn Marit Gran, 97673761/ gunnmarit@hotmail.com Magnar Engen, 97518780/ magnar.engen@gmail.com Nina Svellet, 97776522/ n-svell@online.no        

Leder Lena IF: Stian Kobberstad, 91173946/ post@lenaif.no 

                                   Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.