Årsmøte i Lena IF

Postet av Lena IF den 9. Apr 2018

Fredag 16.mars ble det avholdt årsmøte i Lena Idrettsforening på sportshytta vår.


Flere møtte opp for å høre om året som har gått, og planene for det nye året. 2017 var et spennende år, hvor vi blant annet fikk lagd kunstgress på den gamle treningsbanen som sårt trengte nytt dekke. Dette gjør at vi nå kan trene og spille kamper uten å være bekymret for overvann, ødelagt underlag og avlyste kamper/treninger. Banen ble flittig brukt, både på organiserte treninger, men også på fritiden av ivrige spillere. Vi fikk også bygd en flott ballbinge, som skaper mye moro og godt spill, for både store og små. Dette fikk vi til takket være iherdig innsats fra styret og øvrige medlemmer i klubben på dugnad, og ikke minst våre sponsorer. Tusen takk!

Det yrer av liv i klubben, både på allidrett-, håndball- og fotballfronten. Mange er delaktige i flere idretter, og dette er vi glade for da vi mener allsidighet er viktig for barna. Vi jobber videre i 2018 for å tilrettelegge for at flest mulig kan delta på det de ønsker, og bruke stadion i fellesskap til flere grener. Klarer vi å få inn igjen litt fri-idrett i 2018? Her ønsker vi at interesserte, voksne og barn, melder sin interesse til Stian (leder) eller Mari (leder allidrett/barneidrett) hvis de ønsker å være med eller bidra. 


På slutten av møtet ble det overrakt blomster til avtroppende styremedlemmer som har gjort en flott innsats i flere år i styret. Blomst vanket det også til Bente Nybakk Holte for hennes jobb som materialforvalter i klubben i flere år. Heldige er vi, hun fortsetter med denne jobben. 

Fra venstre: Nina Svellet, Janne Stensrud, Erland Aamodt og nyvalgt leder Stian Evenrud Kobberstad. 

Vi takker sponsorer, spillere, trenere/oppmenn medlemmer i utvalg, foresatte og andre bidragsytere for innsats og engasjement i 2017. 


Det nye styret for 2018 ser slik ut: 

(kontaktinfo finner du her: http://www.lenaif.no/p/8532/st...)

Leder: Stian Evenrud Kobberstad
Nestleder: Guro Bakke
Sportslig leder fotball: Trond Åge Viken
Sportslig leder håndball: Silje Taralrud Flesvik
Leder allidrett/barneidrett: Mari Buruld
Anleggsleder: Svend Åge Holte
Økonomileder: Hans Ivar Festad
Kasserer: Annette Hauger Rognerud
Sekretær: Per-Andreas Nesheim-Hauge
Styremedlem/sponsoransvarlig: Morten Johansen
Varamedlem: Bjørn Åge Sæther


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.